Yahoooo! Webwinkel is realiteit!

Het was natuurlijk hard nodig. Per medio December 2013 zijn wij een service rijker! Dit houdt in dat er tijdens een bezoek waar een bestelling uit voortkomt voor meerdere Lichtjes gekozen kan worden met ook daarbij het in ťťn transactie voldoen van de aankopen. Wij zijn trots!

Vanaf heden D-light lichtjes in de pakketjes!

Alle basis- en themalichtjes zijn vanaf heden voorzien van een bijpassende D-light waxinelichtje. Dit is een mooi brandend lichtje met een passend printplaatje erop!

Stichting Ambulance Wens

Op slag verliefd, was ik toen ik een radiocommercial hoorde tijdens het werk. Direct bezocht ik de website en BAM.. hij kwam binnen. ďStichting Ambulance Wens NederlandĒ. de naam komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiŽnten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance. De stichting is opgezet als aanvulling op de verzorging van terminale patiŽnten. Er zijn nog teveel patiŽnten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eťn van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiŽnt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. Stuureenlichtje.nl zal middels lichtjes deze stichting met volle overtuiging ondersteunen. Binnenkort meer informatie hierover!

Ervaar het zelf

Vernieuwing & Aanpassingen 2012

Altijd staan verbeteringen, het aanvullen van vernieuwd & verfrissend assortiment centraal. En daar hoort uiteraard ook uw mening en input bij. Mogelijk kan het zijn dat sommige onderdelen nog niet 'af' zijn. Daar word ook zo spoedig als mogelijk aan gewerkt. Heeft u zelf ideeen en of feedback dan hoor en of lees ik deze graag, Lisette

Bezorging tijdens feestdagen.

Overzicht TNT-postbezorging

Klik voor het overzicht

Stuureenlichtje informeert!

Onze nieuwsbrieven..

Wilt u, voordat u zich aanmeldt een idee krijgen van onze nieuwsbrief? Klik op de hieronder vermelde link. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u wordt per mail op de hoogte gebracht van nieuwe items en leuke tips omtrend de Lichtjes!

Nieuwsbrief van 7 juni '12! Een bijzonder cadeau voor vader.

Nieuwsbrief van 8 mei '12! In mei maak je, je moeder blij!

Nieuwsbrief van april '12! Geef je favoriete dag een nieuwe swing.

Nieuwsbrief van maart '12! Nieuwsbrief maart.

Nieuwsbrief van januari '12! Oud en Nieuw!

Nieuwsbrief van 9 december '11! Send some Christmas!

Nieuwsbrief van 15 november '11! Een Magisch mooi Lichtje!

Nieuwsbrief van 7 oktober '11! Herfst de Winter en dan toch weer Lente?

Nieuwsbrief van 25 juni '11! Stichting Ambulance Wens

Nieuwsbrief van 21 juni '11! Waterlelie & Lichtje!

Nieuwsbrief van 15 februari '11! Nieuw bij Stuureenlichtje.nl!

Nieuwsbrief van 17 November! Interview in Vriendin nr. 46!

Nieuwsbrief van 22 Oktober! De dag van de Mantelzorg!

Nieuwsbrief van 12 Oktober Er is een tijd van gaan....

Nieuwsbrief van 7 September Herfst in Huis!

Nieuwsbrief van 16 juni Baby op zijn Best!

Nieuwsbrief van 1 juni Nieuwe collectie van fotografe Hanneke Mennens!

Nieuwsbrief van 28 April PERS/ Rubriek moederdag

Nieuwsbrief van 22 April Thee-Lichtje / Tip voor Moederdag

Nieuws

Gemakkelijk betalen met iDEAL!

Betalen met iDEAL (Nederland) Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als Internet bankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Banken die gebruik kunnen maken van IDEAL zijn: Abn-Amro, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank

iDEAL
Meer over iDEAL

Betalen per factuur mogelijk

Betalen per factuur is nog steeds mogelijk. Echter door de administratieve werkzaamheden die hierbij komen wordt er € 1,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Reminder

Een reminder ontvangt u om te voorkomen dat bij niet tijdige betaling er administratiekosten in rekening worden gebracht. Mogelijk kan het zijn dat wij uw betaling niet hebben kunnen matchen omdat er geen referentie is gebruikt of mogelijk een andere reden. Neemt u dan alstublieft contact met ons op opdat wij hetgeen direct voor u kunnen uitzoeken en de betaling als voldaan kenmerken.

Betaling vanuit het buitenland

Woont of werkt u in het buitenland en u wilt een Lichtje sturen? Dan heeft u onze IBAN- en BIC nummer nodig: IBAN-nummer : NL28INGB0005964240, BIC-code : INGBNL2A

Wat is een Lichtje?

Een Lichtje is een pakketje in diverse varianten en thema’s. De inhoud van het pakketje verschilt per Lichtje maar bevat meestal een persoonlijke kaart, een bijpassend kaarsje en een pakje lucifers. Sommige Lichtjes hebben daarnaast nog iets extra’s.

Bestellen is heel eenvoudig. Kies eerst een foto voor op de kaart of upload en gebruik uw eigen digitale foto. Schrijf daarna een persoonlijke boodschap en geef vervolgens aan naar wie het verzonden moet worden. Wij doen de rest!

Per TNT-post

Brievenbuspost

De pakketjes van Stuur een lichtje passen allemaal door de brievenbus. Hierdoor blijven de portokosten laag en weet u zeker dat de ontvanger het pakketje op de gewenste dag op de mat vindt. Stuur een lichtje maakt gebruik van de diensten van TNT. Brievenbuspost wordt volgens TNT in 96,6% van de gevallen binnen één dag bezorgd. Tijdens de bestelling kunt u een datum opgeven wanneer het Lichtje door TNT bezorgd moet worden. Het Lichtje wordt dan altijd 48 uur van te voren verzonden waar wij op het etiket een extra regel schrijven als bijv. "SVP pas openen op 10 september ". Zo is het Lichtje altijd op tijd voor de betreffende gelegenheid.

Wij versturen wereldwijd!

Niets is ons te gek! Behalve in Nederland versturen wij uw Lichtjes ook wereldwijd. Een overzicht van landen waar Lichtjes branden; België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland, Noorwegen, Canada, Zweden, Amerika, Engeland, Singapore, Australië en Algerije! Meer over onze tarieven.

Het versturen naar het buitenland neemt meer tijd in beslag (zie de informatie hierover van TNT en klik naar 'overkomstduur'). Houdt u hier rekening mee bij het opgeven van de verzenddatum tijdens uw bestelling.

Service van de zaak; De Lichtjes die naar het buitenland worden verzonden verpakken wij aan de binnenzijde met extra beschermlagen zodat het Lichtje goed overkomt.