Stuur een lichtje!
Windlichtje

Windlichtje

Het windlichtje is een halftransparant sfeervol bedrukt windschermpje dat op een standaard wordt geplaatst. Op het windlichtje staat de tekst "een lichtje voor in je hart". Door deze tekst op het windlichtje kan deze voor verschillende gelegenheden worden verstuurd, deze tekst bevat een liefdevol maar ook zeker een deelnemend karakter. Stuur dit originele lichtje zeker naar iemand die een lichtje kan gebruiken!

Met de bijbehorende kaart, het kaarsje en de lucifers, allen verpakt in een zilveren envelop, is het een bijzonder mooi pakketje. Het windlichtje laat zeker zien dat je aan iemand denkt en bevat de sprekende tekst 'Een Lichtje voor in je hart...'. Het windschermpje wordt met bijpassende kaart en jouw speciale woorden maken dit pakketje een fantastisch geheel. Het windlichtje is daarom ook echt 'Een Lichtje voor in je hart...'

Inhoud

  • Een halftransparant sfeervol bedrukt wind-lichtje dat op een standaard wordt geplaatst. Afmetingen van het lichtje zijn bij volledig rondvouwen: 8 cm diameter bij 12,5 cm hoog.
  • Op het windlichje staat 'Een Lichtje voor in je hart...'
  • Bijpassende kaart door ons ontworpen met uw persoonlijke tekst
  • Een kaarsje
  • Een pakje lucifers
Basislichtje
€ 9,95
+ portokosten (brievenbuspost)
Portotarieven Prijs
Binnen Nederland € 3,35
Binnen Nederland - aangetekend € 8,50
Buitenland - Internationaal (priority) € 5,75

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Portokosten zijn gebaseerd op de standaard TNT-tarieven (+21% BTW).

Stuur nu dit lichtje!