Verkooplijst en prijzen

De prijzen voor zakelijk kaarten zijn bij stuureenlichtje niet standaard weergegeven in een verkooplijst. Dit komt doordat wij per opdracht de mogelijkheden met de klant doorspreken en aan de hand van alle wensen, aantal kaarten en mogelijkheden een gepaste prijsopgaaf maken per opdracht. Wanneer u interesse heeft om uw zakelijke kaarten met Stuureenlichtje te verzenden, neemt u dan gerust contact met ons op via de email (info@stuureenlichtje.nl) of telefonisch (+31 (0)6-28497393 ) voor een vrijblijvende prijsopgaaf!

Zakelijk

Stuur een lichtje biedt voor de zakelijke markt de mogelijkheid om op maat gemaakte lichtjes te versturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwjaarswens, een kerstgroet of een verhuisbericht naar uw klanten en/of medewerkers. Een uitnodiging voor een bedrijfsborrel of een jubileumfeest of bijvoorbeeld een herinnering aan een geslaagd bedrijfsuitje of klantendag. Of gewoon om uw personeelsleden te bedanken die zich het afgelopen jaar weer voor de volle 100% hebben ingezet. Een Lichtje sturen maakt uw boodschap persoonlijk,  uniek en origineel!

Lichtje op maat

Het lichtje kan helemaal naar wens worden gemaakt. Oplage, formaat, samenstelling, verpakking, kleur, gebruik van foto's en/of logo's... alles is bespreekbaar! Neem gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken waarna wij u een passende en geheel vrijblijvende offerte zullen toesturen.

Wij zijn er voor de Uitvaartzorg

Wanneer u deel uitmaakt van een heftige periode van nabestaanden die afscheid moeten nemen van hun dierbare. U belangrijke beslissingen van de nabestaanden tot uitvoer brengt maakt het dat u een zeer belangrijk rol speelt in deze dagen om het verdriet dragelijk te maken. U heeft contact over de wens van de nabestaanden en mogelijk de laatste wens van de overledenen. Het is mede aan de uitvaartzorg om deze op een zo transparante manier te vertalen waardoor er een mooie herinnering van de laatste momenten overblijven. Soms komt u in aanraking met cliŽnten die ongeneeselijk ziek zijn en u betrekken bij het regisseren van de uitvaartdienst. Het bespreken van de wensen voor deze dag. U kunt bij ons een demo aanvragen voor het presenteren van een 'herinnering'. Deze zeer persoonlijke attenie is voorzien vant een kaarsje een luciferdoosje maar speciaal voor uw client ontworpen inlay. Een inlay is een kaartje met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst en of foto. Deze gift word geheel persoonlijk verzorgd en bij gelegenheid word vooraf een demo van het uiteindelijke ontwerp verzonden. Als de reactie van uw cliŽnt is '...Zo wil ik het graag hebben.. ' dan staan wij voor u klaar wanneer het moment daar is.

Wanneer u vanuit uw zakelijke maar veelal vanuit persoonlijk pespectief uw klanten uw medeleven wilt betuigen, bijvoorbeeld wanneer de uitvaart dienst is geweest en u nog een nabespreking heeft,kunt u bij ons terrecht voor een op maat gemaakte attentie.

Verkooplijst staffel

Tarievenoverzicht (PDF) Verkooplijst/ Staffel

Deze firma’s gingen u voor:

Ideas 4 Seasons Palet Villa FM ZakenFroukje