Stuur een lichtje!
Beterschap lichtje

Beterschap lichtje

Stuur nu dit lichtje!

Heeft een vriend zijn been in het gips? Is je moeder van haar fiets gevallen? Is je collega onverwachts langer uit de roulatie? Of ligt de buurvrouw in het ziekenhuis? Zo iemand stuur je een mooi en bijzonder beterschapslichtje en laat je op een bijzondere manier weten dat jij aan ze denkt!

Iemand beterschap wensen met een mooie beterschapskaart en toepasselijke tekst geeft de mensen die je lief hebt net dat extra steuntje in de rug. Doormiddel van dit steuntje voelt diegene zich natuurlijk een stukje beter en zal die misschien wel wat sneller opknappen. Op deze bijzondere manier iemand beterschap wensen zal dan ook een geweldige boodschap zijn!

Inhoud

  • Een kaart met een (eigen) foto of illustratie en uw persoonlijke tekst
  • De kaart kan na het uitvouwen als een standaard worden neergezet
  • Met bijpassend waxinelichtje
  • Een glazen cup
  • Een pakje lucifers
Basislichtje
€ 8,90
+ portokosten (brievenbuspost)


Je kan voor je beterschapskaart bijvoorbeeld een leuke foto nemen van je familie, collega’s of van jullie samen. Want iemand beterschap wensen doormiddel van een persoonlijke kaart is toch geweldig? Maar je kunt natuurlijk ook een mooie afbeelding of beterschapstekst uit de collectie van stuureenlichtje kiezen. Naast de zelf uitgekozen beterschapskaart en bijgevoegde tekst, wordt er een bijpassend waxinelichtje (met afbeelding) en een mapje lucifers toegevoegd in het beterschapspakketje. Het beterschapspakketje kan gewoon met de post mee en wordt bezorgd op de datum wanneer jij dat graag wilt. Met zo’n mooi persoonlijk pakketje laat je hen op een bijzondere manier weten dat je aan ze denkt.

Door deze bijzondere beterschapskaart zet je de zieke in het zonnetje zodat deze zich toch iets beter voelt in die nare tijd en ze laat weten dat je aan ze denkt. Stuur daarom vandaag nog jouw beterschapslichtje aan een familielid, vriend/vriendin, kennis, buurman/buurvrouw of college en geef de zieke een steuntje in de rug, dat verdienen ze!

Portotarieven Prijs
Binnen Nederland € 3,35
Binnen Nederland - aangetekend € 8,50
Buitenland - Internationaal (priority) € 5,75

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Portokosten zijn gebaseerd op de standaard TNT-tarieven (+21% BTW).

Stuur nu dit lichtje!